Обосновани Футболни Прогнози

Портимонензе - Спортинг Лисабон Б

18 Септември 2013 - 17:30
Портимонензе
Спортинг Лисабон Б
Прогноза: 1
Коефициент: 2.10
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес мисля да се спра на футболния двубой между тимовете на Портимонензе и Спортинг Лисабон Б от 7-ия кръг на текущият шампионат в Португалия в турнира Сегунда Лига.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия двубой:

Портимонензе

Играчите на Портимонензе са 9-ти в таблицата с 10 точки, от 3 победи, 1 равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 6 срещи имат голова разлика 9-5. На собствения си терен тимът на Портимонензе е изиграл 3 мача, в които има 2 победи и една загуба, вкарал е 7 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат едва един гол в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Портимонензе има в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 9-5.

Спортинг Лисабон Б

Гостуващият отбор на Спортинг Лисабон Б е на 12-та позиция във временното класиране с общ сбор от 9 точки, след 3 победи и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 6 срещи е реализирал 6 гола във вратата на съперниците си и е получил 8 гола в собствената мрежа. Далеч от дома тимът е играл 3 мача, в които е записал 3 загуби, като все още не е вкарал нито едно попадение в противниковата мрежа и е получил 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Лига футболистите на Спортинг Лисабон Б са записали 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 6-8.

Портимонензе - Спортинг Лисабон Б - директни срещи

В предишните 2 играни сблъсъка между двата противника, тимът на Портимонензе е спечелил една победа, а отбора на Спортинг Лисабон Б също е записал 1 победа, при обща голова разлика 2-2. В последната среща у дома с Спортинг Лисабон Б, футболистите на Портимонензе имат 1 победа.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините е с 2 поредни победи в Португалия, а у дома има победа в предишния си мач.

Тимът на гостите постигна успех в последната си среща в шампионата на Португалия, а далеч от дома е в серия от 4 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.10 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.