Обосновани Футболни Прогнози

Силамае Калев - Нарва Транс

17 Септември 2013 - 17:45
Силамае Калев
Нарва Транс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.20
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболните тимове на Силамае Калев и Нарва Транс от поредния кръг на футболния шампионат в Мейстрилига на Естония.

Ето и информацията за предстоящия мач:

Силамае Калев

Футболистите на тима домакин са трети в таблицата с временното класиране с актив от 54 точки, от 16 победи, 6 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните 26 срещи са вкарали 44 гола и са допуснали 16 гола в собствената мрежа. На собствения си терен отборът е играл 14 срещи, в които е записал 10 победи, 4 равенства и все още няма загуба у дома, реализирал е 28 попадения във вратата на гостуващите отбори и е допуснал 7 гола във вратата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Силамае Калев е записал 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са записали 10 гола и са им вкарали 2 попадения.

Нарва Транс

Гостуващият състав на Нарва Транс заема 8-ма позиция в класирането с актив от 24 точки, след 7 победи, 3 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните 27 мача има голова разлика 24-42. На чужд терен отборът е изиграл 12 мача до момента, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 9 загуби, при обща голова разлика 8-22.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Нарва Транс имат записани 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 7-13.

Силамае Калев - Нарва Транс - директни двубои

В предишните 5 сблъсъка между двата отбора, тимът на Силамае Калев има записани 4 успеха, а състава на Нарва Транс има постигнатa 1 победа, при общо голово съотношение 8-6. В предишните 2 двубоя у дома срещу Нарва Транс, футболистите на Силамае Калев са постигнали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините е в серия от 2 последователни победи в шампионата, а у дома постигна победа в последния си мач.

Тимът на Нарва Транс има загуба в предишната си среща в Естония, а далеч от дома постигна равенство в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.20 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.