Обосновани Футболни Прогнози

Гингам - Бастия

14 Септември 2013 - 21:00
Гингам
Бастия
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от 5-ия кръг на текущият сезон в Лига 1 на Франция между Гингам и Бастия.

Време е за статистиката за днешната среща:

Гингам

Домакините от Гингам са 18-ти във временното подреждане със събрани 3 точки, след една победа и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 4 срещи са отбелязали 3 попадения във вратата на противниците си и са инкасирали 6 попадения във вратата си. У дома съставът е играл 2 срещи, в които е записал 1 победа и 1 загуба, вкарал е 3 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Гингам имат на сметката си 1 победа и 5 загуби, при голова разлика 5-10.

Бастия

Гостуващият отбор на Бастия е 9-ти в таблицата с актив от 6 точки, след 2 победи и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 4 срещи е отбелязал 4 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 4 попадения във вратата си. При гостуванията си съставът има 2 мача до момента, в които има 2 загуби, като все още не е успял да се разпише в мрежата на своите домакини и е допуснал 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Лига 1 тимът на Бастия има записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са записали в мрежата на своите съперници 6 гола и са допуснали 5 попадения от противниците си.

Гингам - Бастия - преки срещи

В предишните 5 сблъсъка между двата отбора, Гингам е спечелил 3 успеха, а тима на Бастия има постигнати 2 победи, при общо голово съотношение 8-7. В последните 2 срещи на своя терен с Бастия, играчите на Гингам имат 2 победи.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на Гингам има загуба в предишната си среща в първенството, а на своя стадион постигна успех в предишната си среща.

Отборът на гостите постигна успех в предишния си двубой в шампионата на Франция, а при визитите си е в серия от 2 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.