Обосновани Футболни Прогнози

Сундсвал - Йоргрите

12 Септември 2013 - 20:00
Сундсвал
Йоргрите
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между Сундсвал и Йоргрите от поредния кръг на футболното първенство в Суперетан Лигата на Швеция.

Накратко факти и статистика за предстоящия двубой:

Сундсвал

Футболистите на отбора домакин са трети в класирането със събрани 44 точки, събрани след 13 победи, 5 равенства и 4 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 22 срещи са вкарали 43 попадения и са получили 30 гола в собствената мрежа. На домашна сцена съставът е играл 11 двубоя, в които е записал 6 победи, 3 равенства и 2 загуби, отбелязал е 23 попадения в противниковата врата и е получил 18 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Суперетан Лига футболистите на Сундсвал имат на сметката си 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика вкарани 13 гола и получени 8 гола.

Йоргрите

Отборът на гостите от Йоргрите се намира на 15-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 20 точки, от 4 победи, 8 равенства и 10 загуби от началото на сезона, като в изиграните 22 двубоя е успял да реализира 17 попадения в мрежата на съперниците си и е получил 33 гола в собствената мрежа. Навън съставът е изиграл 11 срещи до момента, в които има една победа, 4 равенства и 6 загуби, при голова разлика 7-20.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Йоргрите има записани 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-6.

Сундсвал - Йоргрите - директни срещи

В последните 5 сблъсъка между двата съперника, Сундсвал е записал 3 успеха, отбора на Йоргрите не е постигнал нито една победа, а 2 мача са завършили наравно, при общо голово съотношение 6-2. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу състава на Йоргрите, футболистите на Сундсвал са записали 2 победи.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на Сундсвал има неуспех в предишния си двубой в първенството на Швеция, а у дома постигна реми в последния си двубой.

Съставът на гостите допусна загуба в предишния кръг в първенството, а при визитите си е с 2 поредни ремита.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.