Обосновани Футболни Прогнози

ЕС Сетиф - МК Оран

6 Септември 2013 - 20:00
ЕС Сетиф
МК Оран
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
1 - 1
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще анализирам футболния двубой от 4-ия кръг на футболния сезон в Алжир в Национален Шампионат между ЕС Сетиф и МК Оран.

Накратко малко факти и статистика за днешния футболен двубой:

ЕС Сетиф

ЕС Сетиф са 5-ти в таблицата с актив от 6 точки, след 2 успеха от започването на новото футболно първенство, като в изиграните 2 срещи са успели да реализират 3 гола в противниковата врата и са получили 1 попадения в мрежата си. У дома ЕС Сетиф все още не е изиграл нито една среща досега, при обща голова разлика 0-0.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на ЕС Сетиф има на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 8 гола.

МК Оран

Гостуващият състав на МК Оран е 8-ми във временното подреждане със събрани 4 точки, след една победа и 1 равенство, като тима все още е без загуба от старта на сезона, като в изиграните 2 мача има голова разлика 2-1. Навън тимът все още не е изиграл нито един мач досега, при голова разлика 0-0.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на МК Оран е записал 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, като са разписали в противниковата врата 11 гола и са инкасирали 7 гола от противниковите състави.

ЕС Сетиф - МК Оран - преки срещи

В последните 5 срещи между двата състава, ЕС Сетиф има спечелени 3 успеха, тима на МК Оран има спечеленa 1 победа, а в 1 двубой двата противника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 11-5. В последните 2 срещи у дома срещу МК Оран, футболистите на ЕС Сетиф имат 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините е с 2 победи в Алжир, а у дома има неуспех в последната си среща.

Отборът на МК Оран записа реми в последния си двубой в шампионата на Алжир, а далеч от дома постигна равенство в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.