Обосновани Футболни Прогнози

Спартак Налчик - Алания Владикавказ

23 Юли 2013 - 18:00
Спартак Налчик
Алания Владикавказ
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
1 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе мача от 4-ия кръг на текущият футболен сезон в Русия в турнира Първа Дивизия между отборите на Спартак Налчик и Алания Владикавказ.

Факти и статистика за днешния сблъсък:

Спартак Налчик

Домакините са на 11-та позиция в класирането с общ сбор от 4 точки, събрани след 1 победа, едно равенство и една загуба от началото на шампионата, като в изиграните 3 мача са вкарали 2 попадения във вратата на съперниците си и са получили 4 попадения в собствената мрежа. У дома тимът на Спартак Налчик е изиграл един мач досега, в който има една победа, при обща голова разлика 2-1.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Бяло-червените имат записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 7 гола.

Алания Владикавказ

Гостуващият отбор на Алания Владикавказ е 5-ти в класирането с актив от 6 точки, след 2 победи и 1 загуба от началото на шампионата, като в изиграните общо 3 двубоя е вкарал 4 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 3 попадения в мрежата си. Като гост съставът има 2 мача до момента, в които има 1 победа и 1 загуба, вкарал е 3 гола в противниковата врата и е допуснал 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Алания Владикавказ има на сметката си 4 победи и 2 загуби, като са отбелязали в мрежата на противниците си 7 гола и са инкасирали 6 гола от футболистите на своите съперници.

Спартак Налчик - Алания Владикавказ - преки мачове

.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на Спартак Налчик стигна до реми в последния си мач в Русия, а на собствения си терен е с 3 поредни победи.

Тимът на гостите от Алания Владикавказ е с 2 успеха в първенството, а на чужд терен постигна победа в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.