Обосновани Футболни Прогнози

Джойнвил SC - Чапекоензе SC

13 Юли 2013 - 22:20
Джойнвил SC
Чапекоензе SC
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.35
2 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от 8-ия кръг на първенството в Бразилия в Серия Б между тимовете на Джойнвил SC и Чапекоензе SC.

Накратко факти и статистика за днешния двубой:

Джойнвил SC

Джойнвил SC се намират на второ място в класирането с актив от 15 точки, след 5 победи и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 7 срещи имат положителна голова разлика 16-7. У дома Джойнвил SC е играл 4 мача, в които има 3 победи и една загуба, при голова разлика 10-4.

В последните си 6 официални срещи в Серия Б съставът на Джойнвил SC има записани 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 13-7.

Чапекоензе SC

Гостуващият тим на Чапекоензе SC е водач в таблицата с временното подреждане с актив от 19 точки, след 6 победи и едно равенство, като отбора все още няма загуба от старта на първенството, като в изиграните 7 двубоя има положителна голова разлика 18-5. Далеч от дома съставът има 4 двубоя досега, в които има 4 поредни успеха, при голова разлика 9-1.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Чапекоензе SC е постигнал 5 победи, едно равенство и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 14 гола и получени 4 гола.

Джойнвил SC - Чапекоензе SC - директни мачове

.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Джойнвил SC има поражение в последната си среща в първенството на Бразилия, а у дома допусна поражение в последната си среща.

Тимът на гостите е в серия от 5 поредни победи в Бразилия, а при визитите си е с 4 поредни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.35 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.