Обосновани Футболни Прогнози

Леон Хуануко - Хосе Галвес

11 Юли 2013 - 21:15
Леон Хуануко
Хосе Галвес
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
0 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между съставите на Леон Хуануко и Хосе Галвес от 24-ия кръг на сезона в Примера Дивисион на Перу.

Накратко информацията за предстоящия футболен мач:

Леон Хуануко

Футболистите на състава домакин са 8-ми във временното класиране с актив от 31 точки, постигнати след 7 победи, 10 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 мача имат положителна голова разлика 28-25. На домашна сцена Леон Хуануко е играл 11 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 6 равенства и 1 загуба, вкарал е 16 гола във вратата на гостуващите състави и е позволил да му вкарат 9 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Леон Хуануко имат записани 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са вкарали 10 гола и са допуснали 5 гола.

Хосе Галвес

Гостуващият състав на Хосе Галвес е 15-ти в таблицата с общ актив от 21 точки, записани след 5 победи, 6 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 23 срещи е успял да реализира 33 гола в противниковата врата и е допуснал 50 попадения в мрежата си. На чужд терен съставът е играл 11 двубоя до момента, в които е записал една победа, едно равенство и 9 загуби, вкарал е 10 гола в противниковата врата и е получил 27 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Хосе Галвес е постигнал 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 9-16.

Леон Хуануко - Хосе Галвес - преки срещи

В последните 5 изиграни двубоя между двата отбора, Леон Хуануко има спечелени 2 победи, отбора на Хосе Галвес има спечеленa една победа, а в 2 мача двата съперника са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 10-4. В последните 2 срещи на своя терен с състава на Хосе Галвес, Домакините от Леон Хуануко нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Леон Хуануко е с 2 успеха в Перу, а у дома е с 3 поредни успеха.

Тимът на гостите стигна до равенство в предишния кръг в Перу, а при визитите си е с 4 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.