Обосновани Футболни Прогнози

Кефлавик - Фрам Рейкявик

10 Юни 2013 - 22:15
Кефлавик
Фрам Рейкявик
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.48
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе приковано от футболния сблъсък от 6-ия кръг на футболното първенство във Висшата Лига на Исландия между футболните тимове на Кефлавик и Фрам Рейкявик.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия двубой:

Кефлавик

Футболистите на отбора домакин са 9-ти в таблицата с общ сбор от 4 точки, събрани след една победа, едно равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 5 срещи имат голова разлика 6-11. На собствения си стадион съставът на Кефлавик е изиграл 2 срещи, в които е записал едно равенство и 1 загуба и все още не е записал нито една победа у дома, реализирал е 2 гола в мрежата на съперниците си и е позволил да му вкарат 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Висша Лига отборът на Кефлавик е постигнал една победа, едно равенство и 4 загуби, като са разписали в мрежата на противниците си 6 гола и са получили 14 попадения от играчите на противниците си.

Фрам Рейкявик

Гостуващият тим на Фрам Рейкявик е 8-ми във временното класиране със събрани 5 точки, натрупани след една победа, 2 равенства и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 5 срещи е реализирал 4 гола и е получил 6 попадения във вратата си. Като гост отборът има 3 срещи до момента, в които е записал една победа, едно равенство и 1 загуба, реализирал е 3 гола в противниковата врата и е получил 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Висша Лига играчите на Фрам Рейкявик имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 7 получени гола.

Кефлавик - Фрам Рейкявик - директни двубои

В предишните 5 играни мача между двата състава, Кефлавик има записани 3 успеха, а Фрам Рейкявик има записани 2 победи, при обща голова разлика 9-3. В последните 2 срещи пред своите фенове с Фрам Рейкявик, футболистите на Кефлавик са записали 2 победи.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините допусна загуба в предишния кръг в първенството, а у дома постигна равенство в последната си среща.

Отборът на Фрам Рейкявик е в серия от 2 поредни поражения в шампионата на Исландия, а на чужд терен допусна загуба в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.48 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.