Обосновани Футболни Прогнози

Крисиума SC - Фламенго RJ

8 Юни 2013 - 22:20
Крисиума SC
Фламенго RJ
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
0 - 3
непозната футболни прогнози

Днеска ще се състои сблъсъка от поредния кръг на текущият шампионат в Серия А на Бразилия между тимовете на Крисиума SC и Фламенго RJ.

Накратко факти и статистика за предстоящия двубой:

Крисиума SC

Домакините са на 9-то място в таблицата с общ сбор от 6 точки, след 2 победи и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 4 двубоя имат отрицателна голова разлика 6-7. У дома тимът на Крисиума SC е изиграл 2 двубоя, в които има само победи, при голова разлика 6-2.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Крисиума SC има в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 11-13.

Фламенго RJ

Гостуващият състав на Фламенго RJ се намира на 19-та позиция във временното подреждане със събрани 2 точки, след 2 равенства и 2 загуби от старта на първенството, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните общо 4 срещи е отбелязал 2 попадения и е позволил да му отбележат 5 гола във вратата си. Далеч от дома съставът е играл 2 двубоя до момента, в които има 2 последователни равенства, при голова разлика 2-2.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия А футболистите на Лешоядите имат на сметката си 4 равенства и 2 загуби и не са записали нито една победа, при голова разлика 5 вкарани и 8 получени гола.

Крисиума SC - Фламенго RJ - преки двубои

В предишните 4 изиграни сблъсъка между двата състава, Крисиума SC има постигнатa една победа, отбора на Фламенго RJ има записани 2 успеха, а един двубой е завършил реми, при общо голово съотношение 6-8. В последните 2 мача у дома с състава на Фламенго RJ, футболистите на Крисиума SC имат 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините от Крисиума SC има успех в последния кръг в шампионата, а у дома е с 2 поредни успеха.

Отборът на гостите от Фламенго RJ има неуспех в последната си среща в Бразилия, а при визитите си е с 3 последователни равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.