Обосновани Футболни Прогнози

Торпедо Москва - ФК Химки

20 Май 2013 - 18:00
Торпедо Москва
ФК Химки
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.35
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между Торпедо Москва и ФК Химки от 31-ия кръг на футболния шампионат в Първа Дивизия на Русия.

Накратко малко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Торпедо Москва

Играчите на състава домакин са 14-ти в таблицата с актив от 32 точки, натрупани след 6 победи, 14 равенства и 10 загуби от старта на сезона, като в изиграните 30 мача имат голова разлика 28-35. На домашна сцена тимът е играл 15 двубоя досега, в които има 3 победи, 9 равенства и 3 загуби, при голова разлика 13-13.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Торпедо Москва са постигнали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 3 гола.

ФК Химки

Гостуващият тим на ФК Химки е 16-ти в таблицата с актив от 27 точки, събрани след 6 победи, 9 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните 30 мача е вкарал 21 гола в противниковата врата и е инкасирал 36 гола в мрежата си. При визитите си отборът е изиграл 15 двубоя досега, в които има 3 победи, 4 равенства и 8 загуби, при голова разлика 12-20.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на ФК Химки е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 4-7.

Торпедо Москва - ФК Химки - преки мачове

В предишните 3 изиграни мача между двата противника, Торпедо Москва има постигнати 2 победи, ФК Химки не е записал нито една победа, а в един двубой двата съперника са завършили без да излъчат победител, при обща голова разлика 9-5. В последната среща на своя стадион срещу ФК Химки, Домакините от Торпедо Москва са постигнали 1 победа.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 2 ремита в Русия, а при домакинствата си постигна победа в предишния си мач.

Тимът на гостите има победа в предишния кръг в първенството на Русия, а при гостуванията си е в серия от 2 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.35 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.