Обосновани Футболни Прогнози

Жил Висенте - Ещорил Прая

19 Май 2013 - 20:30
Жил Висенте
Ещорил Прая
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
1 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между тимовете на Жил Висенте и Ещорил Прая от 30-ия кръг на текущият футболен сезон в Примейра Лигата на Португалия.

Време е за информацията за днешната футболна среща:

Жил Висенте

Петлите заемат 13-та позиция във временното класиране с общ сбор от 25 точки, от 6 победи, 7 равенства и 16 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 срещи имат голова разлика 30-51. На своя стадион Ещадио Сидаде де Барселош Петлите е изиграл 14 мача досега, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 7 загуби, при голова разлика 17-21.

В предишните си 6 официални мача в Примейра Лига отборът на Петлите е постигнал 2 победи и 4 загуби, като са вмъкнали на противника си 8 попадения и са получили 10 гола.

Ещорил Прая

Гостуващият тим на Ещорил Прая е на 5-то място в класирането с актив от 42 точки, от 12 победи, 6 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 29 двубоя е реализирал 44 гола и е позволил да му отбележат 36 гола в собствената мрежа. При визитите си тимът има 14 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 7 загуби, отбелязал е 13 попадения в противниковата врата и е получил 18 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Канарчетата имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 10 вкарани и 5 получени гола.

Жил Висенте - Ещорил Прая - преки мачове

В предишните 3 изиграни двубоя между двата състава, съставът на Жил Висенте има постигнати 2 победи, а Ещорил Прая има спечеленa 1 победа, при обща голова разлика 4-3. В последната среща пред своите фенове срещу състава на Ещорил Прая, играчите на Жил Висенте имат една победа.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините от Жил Висенте е в серия от 2 поражения в шампионата на Португалия, а при домакинствата си е с 2 последователни успеха.

Съставът на гостите постигна успех в последната си среща в шампионата, а далеч от дома записа равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.