Обосновани Футболни Прогнози

Магна - Ред Бул Залцбург

12 Май 2013 - 17:00
Магна
Ред Бул Залцбург
Прогноза: 2
Коефициент: 1.44
0 - 6
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между Магна и Ред Бул Залцбург от 33-ия кръг на футболния шампионат в Австрия в Бундеслигата.

Факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Магна

Домакините са 8-ми в класирането с общ сбор от 30 точки, събрани след 7 победи, 9 равенства и 16 загуби през сезона, като в изиграните 32 двубоя са вкарали 26 гола във вратата на съперниците си и са инкасирали 51 гола в мрежата си. На домашна сцена тимът на Магна е изиграл 16 срещи досега, в които е записал 5 победи, 6 равенства и 5 загуби, вкарал е 14 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 15 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Магна има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 6 гола.

Ред Бул Залцбург

Гостуващият тим на Ред Бул Залцбург заема втора позиция в класирането с актив от 67 точки, постигнати след 19 победи, 10 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 32 срещи има голова разлика 77-36. При гостуванията си съставът е играл 16 срещи, в които е записал 9 победи, 5 равенства и 2 загуби, при голова разлика 32-18.

В последните си 6 официални срещи в Бундеслига отборът на Ред Бул Залцбург има записани 5 победи, едно равенство и нито една загуба, като са отбелязали в вратата на своите съперници 17 гола и са инкасирали 6 попадения от футболистите на противниците си.

Магна - Ред Бул Залцбург - директни двубои

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата тима, Магна не е записал нито една победа, отбора на Ред Бул Залцбург има записани 4 успеха, а 1 двубой е завършил реми, при общо голово съотношение 4-14. В последните 2 двубоя на своя стадион срещу Ред Бул Залцбург, играчите на Магна нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на Магна записа равенство в предишната си среща в първенството на Австрия, а у дома записа равенство в последния си мач.

Отборът на гостите е в серия от 5 поредни победи в Австрия, а далеч от дома е в серия от 2 последователни успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 6 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.