Обосновани Футболни Прогнози

Черно море - Литекс Ловеч

8 Май 2013 - 15:00
Черно море
Литекс Ловеч
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
1 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от 27-ия кръг на сезона в А ПФГ на България между футболистите на Черно море и Литекс Ловеч. Играчите на Черно море приемат на домашния си терен гостуващия отбор на Литекс Ловеч.

Факти и данни за днешния сблъсък:

Черно море

Черно море са 13-ти в класирането с актив от 25 точки, след 6 победи, 7 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 25 срещи са успели да вкарат 24 гола и са получили 35 гола във вратата си. У дома Моряците е изиграл 12 срещи досега, в които е записал 5 победи, 5 равенства и 2 загуби, при голова разлика 15-9.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Черно море има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 11 гола и получени 9 гола.

Литекс Ловеч

Гостуващият отбор на Литекс Ловеч е 5-ти в таблицата с временното класиране с актив от 46 точки, от 14 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 25 срещи е вкарал 52 гола във вратата на съперниците си и е получил 19 гола в мрежата си. Като гост съставът е изиграл 12 срещи до момента, в които има 6 победи, 2 равенства и 4 загуби, вкарал е 20 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 9 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в А ПФГ съставът на Оранжевите е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 10 вкарани и 6 получени гола.

Черно море - Литекс Ловеч - преки мачове

В предишните 5 мача между двата противника, Черно море не е спечелил нито 1 победа, а отбора на Литекс Ловеч има спечелени 5 успеха, при обща голова разлика 2-10. В предишните 2 мача на своя терен с отбора на Литекс Ловеч, футболистите на Черно море нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Черно море стигна до реми в последния кръг в България, а у дома е с 2 последователни успеха.

Съставът на гостите от Литекс Ловеч постигна успех в последната си среща в първенството, а като гост е в серия от 2 последователни загуби.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.