Обосновани Футболни Прогнози

Одензе - Мидтиланд

6 Май 2013 - 20:00
Одензе
Мидтиланд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.48
0 - 1
непозната футболни прогнози

След добрата прогноза вчера днес мисля да дам прогноза за мача от 30-ия кръг на първенството в Суперлигата на Дания между футболните отбори на Одензе и Мидтиланд.

Време е да предоставя информация за днешния сблъсък:

Одензе

Домакините са 6-ти в класирането с актив от 37 точки, записани след 10 победи, 7 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 29 мача имат голова разлика 46-45. Като домакин тимът има 14 мача, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 7 загуби, реализирал е 26 гола в противниковата врата и е получил 23 гола във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Суперлига тимът на Раираните е постигнал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са намъкнали на противника си 8 гола и са допуснали 11 попадения.

Мидтиланд

Отборът на гостите от Мидтиланд е на 7-ма позиция във временното класиране с 37 точки, постигнати след 9 победи, 10 равенства и 10 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 29 срещи има отрицателна голова разлика 43-44. Далеч от дома отборът има 14 мача до момента, в които има 4 победи, 3 равенства и 7 загуби, реализирал е 20 попадения в мрежата на посрещащите го отбори и е позволил да му отбележат 24 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Вълците е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 13 вкарани и 10 получени гола.

Одензе - Мидтиланд - директни двубои

В последните 5 мача между двата противника, Одензе е записал една победа, отбора на Мидтиланд има записани 3 победи, а една среща е завършил реми, при общо голово съотношение 6-11. В последните 2 срещи на своя терен с състава на Мидтиланд, Домакините от Одензе имат 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 3 поражения в шампионата, а на своя стадион е с 2 поредни поражения.

Съставът на гостите допусна неуспех в последния си двубой в първенството на Дания, а като гост е в серия от 2 поредни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.48 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.