Обосновани Футболни Прогнози

Барселона - Бетис

5 Май 2013 - 22:00
Барселона
Бетис
Прогноза: 1
Коефициент: 1.20
4 - 2
позната футболни прогнози

Днеска ще се състои срещата от 34-ия кръг на текущият футболен шампионат в Примера Дивисион на Испания между футболистите на Барселона и Бетис.

Време е за статистиката за днешния мач:

Барселона

Каталунците са 1-ви в таблицата с временното подреждане с актив от 85 точки, събрани след 27 победи, 4 равенства и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните 33 мача са реализирали 101 гола във вратата на противниците си и са позволили да им отбележат 35 гола в мрежата си. На собствения си стадион Барселона има 16 двубоя, в които е записал 15 победи, едно равенство и нито 1 загуба у дома, вкарал е 53 гола в мрежата на съперниците си и е получил 11 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Барселона има на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 16-5.

Бетис

Гостуващият отбор на Бетис се намира на 7-мо място в таблицата с актив от 49 точки, след 14 победи, 7 равенства и 12 загуби от започването на първенството, като в изиграните 33 мача има отрицателна голова разлика 49-50. На чужд терен отборът има 16 двубоя, в които има 7 победи, 2 равенства и 7 загуби, реализирал е 26 попадения във вратата на противниците си и е получил 32 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Примера Дивисион играчите на Бетис са постигнали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 10 вкарани и 11 получени гола.

Барселона - Бетис - преки мачове

В последните 5 срещи между двата отбора, Барселона е записал 3 успеха, тима на Бетис няма записана нито една победа, а в 2 срещи двата отбора са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 13-9. В предишните 2 двубоя пред своите фенове с Бетис, играчите на Барселона са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините записа реми в предишната си среща в Испания, а при домакинствата си е в серия от 4 поредни победи.

Тимът на гостите от Бетис постигна равенство в последния си двубой в шампионата, а далеч от дома допусна неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.20 Резултат: 4 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.