Обосновани Футболни Прогнози

БАТЕ Борисов - ФК Минск

27 Април 2013 - 18:00
БАТЕ Борисов
ФК Минск
Прогноза: 1
Коефициент: 1.30
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 6-ия кръг на сезона в Премиер Лигата на Беларус между тимовете на БАТЕ Борисов и ФК Минск.

Стига приказки време е за статистиката за днешния двубой:

БАТЕ Борисов

Домакините са на трето място в класирането с общ актив от 10 точки, събрани след 3 победи, едно равенство и една загуба от началото на шампионата, като в изиграните общо 5 двубоя имат положителна голова разлика 8-5. На домашна сцена Трактористите е играл 3 срещи, в които има 2 победи, едно равенство и все още няма загуба у дома, реализирал е 6 попадения във вратата на своите гости и е позволил да му отбележат 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на БАТЕ Борисов има в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 6 гола.

ФК Минск

Отборът на гостите от ФК Минск заема 9-то място в класирането с актив от 6 точки, след 1 победа, 3 равенства и една загуба от започването на първенството, като в изиграните 5 срещи има отрицателна голова разлика 2-4. Като гост тимът е играл 2 двубоя до момента, в които има едно равенство и 1 загуба и все още не е постигнал нито една победа навън, като все още не се е разписал в мрежата на съперниците си и е допуснал 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Премиер Лига отборът на ФК Минск има на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 5 гола.

БАТЕ Борисов - ФК Минск - директни двубои

В последните 5 изиграни двубоя между двата състава, Трактористите е спечелил 3 победи, а тима на ФК Минск има постигнати 2 победи, при общо голово съотношение 9-3. В последните 2 срещи у дома срещу ФК Минск, Домакините от БАТЕ Борисов са записали 2 успеха.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините има успех в последната си среща в шампионата на Беларус, а на собствения си терен е в серия от 2 успеха.

Съставът на гостите от ФК Минск постигна победа в предишния си двубой в шампионата на Беларус, а на чужд терен постигна равенство в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.