Обосновани Футболни Прогнози

Мялби - Йефле

18 Април 2013 - 20:00
Мялби
Йефле
Прогноза: 1
Коефициент: 2.30
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от 4-ия кръг на текущото футболно първенство в Алсвенскан Лигата на Швеция между отборите на Мялби и Йефле.

Накратко факти и статистика за днешния сблъсък:

Мялби

Играчите на отбора домакин са 10-ти във временното подреждане с 3 точки, след една победа и 1 загуба от старта на първенството, като в изиграните 2 срещи са успели да вкарат 3 гола и са получили 3 гола в мрежата си. У дома отборът е изиграл 1 мач досега, в който е записал 1 загуба, при голова разлика 1-2.

В предишните си 6 официални двубоя в Алсвенскан Лига съставът на Мялби има на сметката си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 10 гола.

Йефле

Гостуващият състав на Йефле се намира на трето място във временното подреждане с актив от 6 точки, след 2 победи и 1 загуба от началото на шампионата, като в изиграните общо 3 срещи е отбелязал 4 попадения във вратата на противниците си и е инкасирал 2 попадения в своята мрежа. Далеч от дома съставът има един двубой до момента, в който е записал 1 загуба, при обща голова разлика 1-2.

В последните си 6 официални мача в Алсвенскан Лига играчите на GIF имат в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са разписали в мрежата на своите противници 9 гола и са допуснали 8 гола от противниковите състави.

Мялби - Йефле - директни мачове

В предишните 5 играни мача между двата състава, Мялби има постигнатa 1 победа, състава на Йефле също има спечеленa 1 победа, а 3 срещи са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 8-5. В последните 2 двубоя у дома срещу GIF, футболистите на Мялби имат една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Мялби постигна победа в последната си среща в шампионата на Швеция, а при домакинствата си е с 4 поредни поражения.

Съставът на Йефле има успех в последния кръг в първенството на Швеция, а далеч от дома има поражение в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.30 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.