Обосновани Футболни Прогнози

Конкордия Чиайна - Газ Метан Медиаш

8 Април 2013 - 19:00
Конкордия Чиайна
Газ Метан Медиаш
Прогноза: X2
Коефициент: 1.57
0 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между футболните тимове на Конкордия Чиайна и Газ Метан Медиаш от 25-ия кръг на настоящето футболно първенство в Румъния в турнира Лига I.

Предоставям факти и статистика за днешния мач:

Конкордия Чиайна

Играчите на състава домакин се намират на 13-та позиция в класирането с общ актив от 25 точки, натрупани след 6 победи, 7 равенства и 11 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 24 мача имат отрицателна голова разлика 21-37. На домашна сцена тимът на Конкордия Чиайна е изиграл 12 мача до момента, в които има 3 победи, 5 равенства и 4 загуби, вкарал е 9 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 17 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Лига I играчите на Конкордия Чиайна имат в актива си 2 равенства и 4 загуби и са без победа, като са реализирали в противниковата мрежа 4 попадения и са допуснали 10 гола от противниковите футболни тимове.

Газ Метан Медиаш

Съставът на гостите от Газ Метан Медиаш се намира на 10-та позиция в класирането със събрани 28 точки, натрупани след 7 победи, 7 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 24 мача е реализирал 26 попадения в мрежата на съперниците си и е инкасирал 34 гола в собствената мрежа. На чужд терен тимът е изиграл 11 срещи досега, в които е записал една победа, 3 равенства и 7 загуби, реализирал е 7 попадения във вратата на посрещащите го тимове и е получил 21 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Газ Метан Медиаш има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8-8.

Конкордия Чиайна - Газ Метан Медиаш - директни двубои

В предишните 3 играни двубоя между двата отбора, Конкордия Чиайна е спечелил 1 победа, отбора на Газ Метан Медиаш също е спечелил една победа, а в един сблъсък двата тима са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 3-2. В последната среща у дома срещу отбора на Газ Метан Медиаш, играчите на Конкордия Чиайна нямат победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на Конкордия Чиайна е с 4 загуби в Румъния, а на своя стадион има загуба в последния си мач.

Отборът на гостите от Газ Метан Медиаш записа реми в предишния кръг в Румъния, а при визитите си е с 2 поредни поражения.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.57 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.