Обосновани Футболни Прогнози

Валенсия - Валядолид

7 Април 2013 - 22:00
Валенсия
Валядолид
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
2 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за футболния сблъсък от 30-ия кръг на текущият футболен сезон в Испания в Примера Дивисион между Валенсия и Валядолид.

Факти и данни за днешната футболна среща:

Валенсия

Футболистите на домакините са 6-ти във временното подреждане с актив от 46 точки, записани след 13 победи, 7 равенства и 9 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 29 двубоя са отбелязали 42 попадения във вратата на съперниците си и са получили 41 попадения в собствената врата. На собствения си терен Валенсия е играл 15 мача досега, в които е записал 9 победи, 3 равенства и 3 загуби, реализирал е 30 гола в противниковата мрежа и е получил 23 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Примера Дивисион тимът на Прилепите има на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 6 гола.

Валядолид

Съставът на гостите от Валядолид е на 13-то място в таблицата с временното подреждане с 35 точки, след 9 победи, 8 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 29 срещи има голова разлика 37-41. На чужд терен отборът има 14 срещи до момента, в които има 4 победи, 3 равенства и 7 загуби, вкарал е 12 гола във вратата на противниците си и е допуснал 19 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Виолетовите има записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 5-12.

Валенсия - Валядолид - преки мачове

В последните 5 изиграни мача между двата тима, отборът на Валенсия има спечелени 3 победи, тима на Валядолид има спечеленa една победа, а 1 среща е завършил с равенство, при обща голова разлика 9-5. В последните 2 мача пред своите привърженици с Виолетовите, играчите на Валенсия са записали 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините от Валенсия постигна реми в предишната си среща в Испания, а у дома има успех в последната си среща.

Тимът на гостите е в серия от 2 поредни загуби в първенството на Испания, а на чужд терен допусна поражение в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.