Обосновани Футболни Прогнози

Сток Сити - Астън Вила

6 Април 2013 - 17:00
Сток Сити
Астън Вила
Прогноза: X2
Коефициент: 1.75
1 - 3
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на двубоя между футболните тимове на Сток Сити и Астън Вила от 32-ия кръг на текущият шампионат в Премиършип на Англия.

Информацията за предстоящия мач:

Сток Сити

Домакините са 13-ти в класирането с 34 точки, постигнати след 7 победи, 13 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 31 мача са успели да реализират 27 гола в противниковата врата и са инкасирали 36 попадения във вратата си. На своя стадион Грънчарите е изиграл 15 двубоя, в които има 6 победи, 7 равенства и 2 загуби, при голова разлика 18-15.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Сток Сити имат на сметката си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 3-6.

Астън Вила

Гостуващият тим на Астън Вила е 18-ти във временното подреждане с 30 точки, събрани след 7 победи, 9 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните общо 31 двубоя има голова разлика 32-58. При гостуванията си отборът е изиграл 15 мача досега, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 17-34.

В предишните си 6 официални двубоя в Премиършип футболистите на Вила са постигнали 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 9 гола.

Сток Сити - Астън Вила - директни срещи

В предишните 5 изиграни мача между двата състава, Грънчарите има записанa една победа, отбора на Астън Вила не е постигнал нито една победа, а 4 мача са завършили с равенство, при обща голова разлика 4-3. В последните 2 срещи на своя стадион срещу Астън Вила, футболистите на Сток Сити са записали една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на Сток Сити допусна загуба в последния си мач в първенството, а на своя стадион постигна реми в предишния си двубой.

Тимът на гостите има неуспех в последния си мач в първенството на Англия, а при гостуванията си постигна успех в последния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.75 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.