Обосновани Футболни Прогнози

Брьоншой - Хьоринг

4 Април 2013 - 20:00
Брьоншой
Хьоринг
Прогноза: 1
Коефициент: 1.55
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 22-ия кръг на шампионата в Първа Дивизия на Дания между тимовете на Брьоншой и Хьоринг.

Информацията за днешната среща:

Брьоншой

Брьоншой са 4-ти в класирането с актив от 35 точки, записани след 10 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 21 двубоя имат голова разлика 29-18. Като домакин Брьоншой има 11 мача досега, в които има 7 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 19-9.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Брьоншой имат на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 4 гола.

Хьоринг

Отборът на гостите от Хьоринг е на 11-та позиция в класирането с 21 точки, след 5 победи, 6 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 21 двубоя има отрицателна голова разлика 21-31. Като гост отборът е изиграл 12 двубоя, в които има 4 равенства и 8 загуби и все още са без победа навън, реализирал е 7 гола в мрежата на противниците си и е допуснал 23 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Хьоринг са записали една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 9 получени гола.

Брьоншой - Хьоринг - директни двубои

В предишните 5 играни сблъсъка между двата съперника, Брьоншой има спечеленa една победа, Хьоринг също е постигнал 1 победа, а 3 срещи са завършили с равенство, при общо голово съотношение 9-7. В предишните 2 мача на своя стадион срещу състава на Хьоринг, футболистите на Брьоншой са записали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на Брьоншой постигна победа в предишния кръг в Дания, а на своя стадион е в серия от 2 поредни победи.

Отборът на Хьоринг има поражение в последния кръг в шампионата, а далеч от дома допусна поражение в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.55 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.