Обосновани Футболни Прогнози

Хамилтън - Дъмбартън

2 Април 2013 - 21:45
Хамилтън
Дъмбартън
Прогноза: 1
Коефициент: 1.91
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 31-ия кръг на футболното първенство в Шотландия в Първа Дивизия между футболните тимове на Хамилтън и Дъмбартън.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия двубой:

Хамилтън

Играчите на домакините от Хамилтън са 8-ми в класирането с общ актив от 32 точки, от 8 победи, 8 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 двубоя са реализирали 34 гола във вратата на съперниците си и са получили 39 гола в собствената мрежа. У дома тимът на Хамилтън има 14 мача до момента, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 16-19.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Хамилтън има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали в противниковата мрежа 8 гола и са получили 8 гола от играчите на своите съперници.

Дъмбартън

Гостуващият отбор на Дъмбартън се намира на 7-мо място в таблицата с временното класиране с общ актив от 33 точки, след 10 победи, 3 равенства и 16 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 мача е вкарал 46 попадения и е позволил да му отбележат 72 попадения в мрежата си. При гостуванията си тимът е изиграл 15 срещи до момента, в които има 7 победи, 1 равенство и 7 загуби, при голова разлика 25-38.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Дъмбартън са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 13-15.

Хамилтън - Дъмбартън - директни мачове

В последните 3 сблъсъка между двата отбора, Хамилтън няма записана нито една победа, отбора на Дъмбартън има спечелени 2 успеха, а в един сблъсък двата тима са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 6-9. В последната среща у дома срещу Дъмбартън, Домакините от Хамилтън нямат победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Хамилтън има загуба в последния си мач в шампионата на Шотландия, а при домакинствата си е с 2 последователни загуби.

Съставът на Дъмбартън е с 3 поредни победи в шампионата, а при визитите си е с 2 успеха.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.91 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.