Обосновани Футболни Прогнози

Борнемут - Скънторп

1 Април 2013 - 17:00
Борнемут
Скънторп
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
1 - 0
позната футболни прогнози

За днес ще се спра на мача между отборите на Борнемут и Скънторп от 42-ия кръг на шампионата в Англия в турнира Първа Лига.

Но стига общи приказки време е за статистиката за предстоящия мач:

Борнемут

Борнемут се намират на второ място в таблицата с временното подреждане с общ актив от 70 точки, събрани след 20 победи, 10 равенства и 11 загуби от старта на сезона, като в изиграните 41 двубоя имат положителна голова разлика 66-51. Пред своите горещи привърженици тимът на Борнемут е изиграл 20 мача до момента, в които има 10 победи, 6 равенства и 4 загуби, вкарал е 36 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 19 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Борнемут имат на сметката си 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 9-6.

Скънторп

Тимът на гостите от Скънторп се намира на 20-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 41 точки, постигнати след 11 победи, 8 равенства и 21 загуби през сезона, като в изиграните общо 40 двубоя има отрицателна голова разлика 43-65. Навън тимът е играл 19 двубоя досега, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 11 загуби, при обща голова разлика 16-29.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Скънторп е записал 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 6-8.

Борнемут - Скънторп - преки двубои

В предишните 5 играни мача между двата тима, Борнемут има постигнати 2 успеха, отбора на Скънторп е записал една победа, а 2 двубоя са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 8-6. В предишните 2 мача на своя терен срещу Скънторп, футболистите на Борнемут имат една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Борнемут е с 4 поредни победи в Англия, а у дома има успех в последния си мач.

Съставът на Скънторп има успех в предишния кръг в първенството, а на чужд терен е в серия от 4 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.