Обосновани Футболни Прогнози

Расинг Сантандер - Херес

17 Март 2013 - 13:00
Расинг Сантандер
Херес
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача между съставите на Расинг Сантандер и Херес от 30-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Сегунда Дивисион на Испания.

Накратко факти и статистика за днешния сблъсък:

Расинг Сантандер

Расинг Сантандер са 19-ти във временното класиране с 30 точки, от 8 победи, 6 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 мача са успели да отбележат 24 попадения в мрежата на противниците си и са получили 39 гола в мрежата си. У дома Расинг Сантандер е играл 14 срещи, в които има 6 победи, 3 равенства и 5 загуби, вкарал е 17 попадения във вратата на гостуващите състави и е допуснал 16 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион съставът на Расинг Сантандер има на сметката си 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 7-5.

Херес

Съставът на гостите от Херес се намира на 22-ра позиция в класирането с 22 точки, постигнати след 5 победи, 7 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 двубоя има отрицателна голова разлика 23-47. На чужд терен отборът е изиграл 14 мача до момента, в които има 2 победи, 3 равенства и 9 загуби, вкарал е 14 попадения във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 27 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Херес е постигнал само 6 загуби, което красноречиво говори за моментната форма на тима, при голова разлика 1 вкарани и 10 получени гола.

Расинг Сантандер - Херес - директни двубои

В последните 3 играни двубоя между двата противника, Зелено-белите е записал една победа, състава на Херес също има спечеленa 1 победа, а в 1 мач двата съперника не са успели да се победят, при общо голово съотношение 3-3. В предишната среща пред своите фенове срещу Херес, играчите на Расинг Сантандер са записали една победа.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Расинг Сантандер има успех в предишния кръг в шампионата, а на собствения си терен е в серия от 3 последователни победи.

Тимът на Херес е с 6 поредни загуби в Испания, а на чужд терен е с 4 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.