Обосновани Футболни Прогнози

Касъмпаша - Трабзонспор

4 Март 2013 - 20:00
Касъмпаша
Трабзонспор
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между футболните отбори на Касъмпаша и Трабзонспор от поредния кръг на настоящият шампионат в Супер Лигата на Турция.

Предоставям факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Касъмпаша

Домакините от Касъмпаша са на 7-мо място във временното подреждане с общ сбор от 33 точки, събрани след 9 победи, 6 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 23 срещи са отбелязали 32 попадения във вратата на съперниците си и са позволили да им вкарат 26 гола в своята мрежа. У дома Касъмпаша има 12 двубоя, в които е записал 5 победи, 5 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 17-13.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Касъмпаша имат на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 8-6.

Трабзонспор

Съставът на гостите от Трабзонспор се намира на 10-то място в таблицата с актив от 30 точки, натрупани след 8 победи, 6 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 23 срещи е вкарал 26 попадения в противниковата врата и е инкасирал 27 гола в мрежата си. Навън отборът е играл 11 мача, в които има 3 победи, 3 равенства и 5 загуби, вкарал е 12 попадения във вратата на противниците си и е получил 13 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Супер Лига тимът на Червено-сините има записани 2 победи и 4 загуби, като са вкарали в мрежата на своите съперници 7 гола и са допуснали 12 попадения от футболистите на своите съперници.

Касъмпаша - Трабзонспор - преки двубои

В предишните 5 изиграни мача между двата състава, Касъмпаша има спечеленa 1 победа, а тима на Трабзонспор има постигнати 4 победи, при общо голово съотношение 3-12. В предишните 2 мача пред своите почитатели с отбора на Червено-сините, играчите на Касъмпаша имат 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините допусна поражение в последния си мач в Турция, а при домакинствата си има победа в предишната си среща.

Тимът на гостите от Трабзонспор постигна успех в предишния си мач в Турция, а при гостуванията си постигна победа в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.