Обосновани Футболни Прогнози

Борусия Дортмунд II - Алемания Аахен

30 Януари 2013 - 20:00
Борусия Дортмунд II
Алемания Аахен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от 23-ия кръг на шампионата в Трета Лига на Германия между Борусия Дортмунд II и Алемания Аахен.

Факти и данни за днешната футболна среща:

Борусия Дортмунд II

Играчите на Борусия Дортмунд II са на 19-та позиция във временното класиране с общ сбор от 19 точки, постигнати след 4 победи, 7 равенства и 11 загуби от старта на първенството, като в изиграните 22 мача са реализирали 21 попадения във вратата на съперниците си и са позволили да им отбележат 40 гола в собствената мрежа. У дома отборът на Борусия Дортмунд II има 11 мача, в които има 2 победи, 5 равенства и 4 загуби, вкарал е 9 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 14 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Борусия Дортмунд II има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8-10.

Алемания Аахен

Тимът на гостите от Алемания Аахен е 15-ти в таблицата с временното подреждане със събрани 22 точки, след 5 победи, 7 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 21 срещи има голова разлика 22-30. На чужд терен тимът е играл 9 мача досега, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 8-11.

В предишните си 6 официални мача в Трета Лига играчите на Алемания Аахен са записали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 8 гола.

Борусия Дортмунд II - Алемания Аахен - преки двубои

В предишната среща между двата отбора, тимът на Борусия Дортмунд II няма постигната нито 1 победа, състава на Алемания Аахен също не е спечелил нито една победа, а една среща е завършил реми.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините записа реми в предишния си мач в първенството, а на собствения си стадион стигна до реми в последния си мач.

Тимът на Алемания Аахен е в серия от 2 победи в Германия, а далеч от дома допусна поражение в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.