Обосновани Футболни Прогнози

Щутгарт II - Кикерс Офенбах

29 Януари 2013 - 19:30
Щутгарт II
Кикерс Офенбах
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
отложен

Днешната прогноза е за сблъсъка между футболните отбори на Щутгарт II и Кикерс Офенбах от 23-ия кръг на настоящето футболно първенство в Трета Лига на Германия. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите играчи срещу гостуващите играчи на Кикерс Офенбах.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящия футболен двубой:

Щутгарт II

Футболистите на домакините от Щутгарт II са 9-ти във временното подреждане с 29 точки, събрани след 8 победи, 5 равенства и 8 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 21 срещи са успели да отбележат 27 попадения в противниковата врата и са допуснали 25 гола в собствената мрежа. Като домакин тимът на Щутгарт II има 9 мача досега, в които е записал 3 победи и 6 загуби, отбелязал е 8 попадения във вратата на своите гости и е позволил да му вкарат 14 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Щутгарт II имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 7 гола.

Кикерс Офенбах

Гостуващият отбор на Кикерс Офенбах е 11-ти в таблицата с временното класиране с актив от 26 точки, постигнати след 7 победи, 5 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 мача е вкарал 31 гола и е инкасирал 32 попадения в мрежата си. На чужд терен отборът има 10 мача досега, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 13-15.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Кикерс Офенбах има записани 1 победа и 5 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 13 получени гола.

Щутгарт II - Кикерс Офенбах - директни мачове

В предишният сблъсък между двата тима, Щутгарт II има постигнатa 1 победа, а отбора на Кикерс Офенбах не е постигнал нито 1 победа.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на Щутгарт II има поражение в последния си двубой в Германия, а на своя стадион има успех в последната си среща.

Съставът на гостите от Кикерс Офенбах е в серия от 5 последователни поражения в шампионата на Германия, а при гостуванията си е в серия от 3 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.