Обосновани Футболни Прогнози

Монако - Лавал

14 Януари 2013 - 21:30
Монако
Лавал
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от поредния кръг на текущият шампионат в Лига 2 на Франция между футболистите на Монако и Лавал.

Накратко факти и статистика за днешната футболна среща:

Монако

Играчите на отбора домакин са трети във временното класиране с актив от 36 точки, след 10 победи, 6 равенства и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 19 срещи са успели да отбележат 33 гола в противниковата врата и са получили 19 гола в собствената мрежа. На домашна сцена съставът на Монако има 10 срещи до момента, в които има 5 победи, 4 равенства и една загуба, при голова разлика 19-9.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Червено-белите имат на сметката си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са разписали 10 гола и са допуснали 7 гола.

Лавал

Гостуващият тим на Лавал се намира на 17-та позиция в таблицата с временното подреждане с 20 точки, натрупани след 5 победи, 5 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 19 срещи е вкарал 22 гола и е инкасирал 26 попадения в мрежата си. На чужд терен тимът има 10 мача досега, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 11-14.

В предишните си 6 официални мача в Лига 2 отборът на Лавал има на сметката си 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 10 получени гола.

Монако - Лавал - преки мачове

В предишните 3 изиграни сблъсъка между двата тима, съставът на Монако има постигнатa една победа, отбора на Лавал също има спечеленa една победа, а една среща е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 2-2. В последната среща у дома с Лавал, Домакините от Монако са постигнали една победа.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините постигна успех в последния си двубой в Франция, а у дома постигна равенство в последната си среща.

Отборът на гостите е в серия от 4 последователни загуби в Франция, а на чужд терен е с 2 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.