Обосновани Футболни Прогнози

Сент Етиен - Тулуза

11 Януари 2013 - 20:00
Сент Етиен
Тулуза
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
2 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от поредния кръг на футболното първенство във Франция в Лига 1 между отборите на Сент Етиен и Тулуза.

Стига приказки време е за информацията за днешната футболна среща:

Сент Етиен

Зелените се намират на 10-та позиция в класирането със събрани 27 точки, след 7 победи, 6 равенства и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 19 двубоя са реализирали 24 попадения във вратата на съперниците си и са получили 14 гола в собствената мрежа. На собствения си стадион Стад Жофроа Гишар тимът на Сент Етиен има 10 мача, в които има 5 победи, едно равенство и 4 загуби, реализирал е 14 гола във вратата на своите гости и е допуснал 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Лига 1 съставът на Сент Етиен е постигнал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 1 гола и получени 4 гола.

Тулуза

Отборът на гостите от Тулуза се намира на 12-то място в таблицата с 26 точки, натрупани след 7 победи, 5 равенства и 7 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 19 мача е вкарал 25 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 20 попадения в своята мрежа. На чужд терен отборът е играл 9 срещи досега, в които има 3 победи, 1 равенство и 5 загуби, при голова разлика 8-8.

В предишните си 6 официални мача в Лига 1 съставът на Тулуза е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 4 получени гола.

Сент Етиен - Тулуза - директни мачове

В предишните 5 играни двубоя между двата отбора, Сент Етиен има постигнати 3 победи, отбора на Тулуза има записанa една победа, а в една среща двата съперника не са съумели да се победят, при обща голова разлика 6-4. В предишните 2 двубоя на своя терен срещу Тулуза, футболистите на Сент Етиен са постигнали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Сент Етиен е с 2 последователни загуби във Франция, а на своя стадион е в серия от 2 загуби.

Отборът на Тулуза постигна победа в последната си среща във Франция, а далеч от дома е в серия от 4 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.