Обосновани Футболни Прогнози

Лутън Таун - Бароу

8 Януари 2013 - 21:45
Лутън Таун
Бароу
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
6 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача от 26-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Конференция на Англия между футболните тимове на Лутън Таун и Бароу.

Ето и статистиката за днешната футболна среща:

Лутън Таун

Домакините са 6-ти в класирането с актив от 39 точки, постигнати след 12 победи, 3 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 мача са вкарали 41 гола и са получили 36 попадения в мрежата си. На своя терен съставът на Лутън Таун има 11 срещи до момента, в които има 6 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 22-13.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Лутън Таун има на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 11 гола и получени 13 гола.

Бароу

Тимът на гостите от Бароу е 24-ти в таблицата с 23 точки, записани след 5 победи, 8 равенства и 11 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 24 двубоя има голова разлика 26-43. На чужд терен съставът има 12 двубоя, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 15-20.

В предишните си 6 официални срещи в Конференция отборът на Бароу има записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вмъкнали на противника си 4 гола и са допуснали 9 попадения.

Лутън Таун - Бароу - преки мачове

В последните 5 срещи между двата съперника, отборът на Лутън Таун е спечелил 3 успеха, отбора на Бароу има постигнатa 1 победа, а един двубой е завършил с равенство, при обща голова разлика 7-2. В последните 2 срещи на своя терен срещу Бароу, Домакините от Лутън Таун имат 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Лутън Таун има поражение в последния кръг в първенството, а на собствения си терен е в серия от 2 последователни успеха.

Тимът на гостите има загуба в последния си двубой в шампионата, а като гост допусна поражение в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 6 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.