Обосновани Футболни Прогнози

Лил - Монтпелие

22 Декември 2012 - 18:00
Лил
Монтпелие
Прогноза: X2
Коефициент: 1.67
4 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе сблъсъка между Лил и Монтпелие от 19-ия кръг на настоящият сезон в Лига 1 на Франция.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия мач:

Лил

Домакините са 11-ти в класирането с актив от 26 точки, натрупани след 6 победи, 8 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните 18 мача са реализирали 20 попадения във вратата на съперниците си и са получили 17 гола в собствената мрежа. У дома Лил е изиграл 8 мача, в които има 4 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 10-5.

В последните си 6 официални срещи в Лига 1 отборът на Лил има в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 4 попадения и са получили 5 попадения от противниковите тимове.

Монтпелие

Гостуващият състав на Монтпелие е 9-ти в таблицата със събрани 26 точки, постигнати след 7 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 срещи има положителна голова разлика 28-20. На чужд терен отборът има 9 двубоя, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 12-12.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Монтпелие имат записани 4 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 11 вкарани и 3 получени гола.

Лил - Монтпелие - преки двубои

В последните 5 играни срещи между двата състава, тимът на Лил е постигнал 2 победи, а състава на Монтпелие е постигнал 3 успеха, при обща голова разлика 7-5. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу Монтпелие, футболистите на Лил са записали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на Лил записа равенство в последната си среща в шампионата, а на своя стадион постигна успех в последния си мач.

Тимът на гостите е в серия от 3 успеха в шампионата на Франция, а като гост постигна победа в предишния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.67 Резултат: 4 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.