Обосновани Футболни Прогнози

Атлетико Мадрид - Селта Виго

21 Декември 2012 - 23:00
Атлетико Мадрид
Селта Виго
Прогноза: 1
Коефициент: 1.29
1 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе футболния сблъсък от 17-ия кръг на сезона в Испания в Примера Дивисион между футболните отбори на Атлетико Мадрид и Селта Виго.

Ето и информацията за днешната футболна среща:

Атлетико Мадрид

Домакините са 2-ри в класирането с актив от 37 точки, натрупани след 12 победи, 1 равенство и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните 16 двубоя са реализирали 36 попадения и са позволили да им вкарат 17 гола в собствената мрежа. Пред своите предани фенове Атлетико Мадрид е изиграл 8 срещи до момента, в които е записал само победи, вкарал е 27 гола в мрежата на противниците си и е позволил да му вкарат 6 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Дюшекчиите са постигнали 4 победи и 2 загуби, като са вмъкнали на противника си 14 попадения и са инкасирали 6 гола.

Селта Виго

Съставът на гостите от Селта Виго е 15-ти в класирането с общ актив от 15 точки, от 4 победи, 3 равенства и 9 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 16 двубоя е реализирал 16 попадения във вратата на противниците си и е получил 21 гола в мрежата си. Като гост отборът е изиграл 8 двубоя досега, в които е записал 1 победа и 7 загуби, отбелязал е 7 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 15 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Селта Виго има в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5-7.

Атлетико Мадрид - Селта Виго - директни мачове

В предишните 5 играни сблъсъка между двата отбора, Атлетико Мадрид има записани 2 победи, а отбора на Селта Виго е записал 3 успеха, при общо голово съотношение 9-11. В последните 2 двубоя пред своите фенове с Селта Виго, Домакините от Атлетико Мадрид нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на Атлетико Мадрид има поражение в последната си среща в първенството, а на своя стадион е с 4 успеха.

Съставът на гостите е с 2 поредни загуби в първенството, а при гостуванията си допусна загуба в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.