Обосновани Футболни Прогнози

Макаби Хайфа - Макаби Тел Авив

17 Декември 2012 - 20:50
Макаби Хайфа
Макаби Тел Авив
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
1 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за мача от 14-ия кръг на футболния шампионат в Израел в турнира Висша Лига между отборите на Макаби Хайфа и Макаби Тел Авив.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия двубой:

Макаби Хайфа

Макаби Хайфа се намират на 8-мо място в класирането с 17 точки, натрупани след 4 победи, 5 равенства и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 13 мача са успели да реализират 13 гола във вратата на противниците си и са получили 13 попадения в своята врата. На домашна сцена Зелените е играл 6 мача, в които има 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 5 гола във вратата на гостуващите отбори и е допуснал 5 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Макаби Хайфа е записал 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 3 гола.

Макаби Тел Авив

Гостуващият тим на Макаби Тел Авив е на първа позиция във временното подреждане с актив от 28 точки, записани след 9 победи, едно равенство и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 13 срещи има положителна голова разлика 27-13. Като гост тимът е играл 7 двубоя до момента, в които има 4 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 12-9.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Синьо-жълтите имат на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 12-7.

Макаби Хайфа - Макаби Тел Авив - директни двубои

В последните 5 изиграни двубоя между двата състава, Зелените има записани 3 победи, Макаби Тел Авив е спечелил една победа, а в един двубой двата тима са си поделили точките, при общо голово съотношение 8-4. В предишните 2 двубоя у дома с състава на Синьо-жълтите, Домакините от Макаби Хайфа са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините е с 3 успеха в шампионата на Израел, а при домакинствата си има успех в предишния си двубой.

Съставът на Макаби Тел Авив записа равенство в предишния си мач в шампионата, а далеч от дома стигна до равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.