Обосновани Футболни Прогнози

Зулте Варегем - Генк

16 Декември 2012 - 15:30
Зулте Варегем
Генк
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
3 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между отборите на Зулте Варегем и Генк от 20-ия кръг на текущото първенство в Белгия в турнира Първа Дивизия.

Но стига общи приказки време е за статистиката за предстоящия футболен мач:

Зулте Варегем

Домакините са втори в таблицата с актив от 37 точки, записани след 11 победи, 4 равенства и 4 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 19 мача са отбелязали 30 гола във вратата на съперниците си и са инкасирали 19 попадения в собствената мрежа. Пред своите горещи почитатели отборът е играл 10 мача до момента, в които има 4 победи, 3 равенства и 3 загуби, отбелязал е 17 попадения във вратата на съперниците си и е получил 14 гола в своята врата.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Зулте Варегем има записани 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, като са намъкнали на противника си 5 попадения и са допуснали 2 гола.

Генк

Гостуващият състав на Генк заема трета позиция във временното подреждане с 35 точки, натрупани след 9 победи, 8 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 19 двубоя е отбелязал 38 гола в противниковата врата и е инкасирал 25 гола в собствената врата. Далеч от дома съставът е изиграл 9 срещи досега, в които има 3 победи, 5 равенства и 1 загуба, при голова разлика 16-15.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия футболистите на Генк имат в актива си 4 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 17 вкарани и 10 получени гола.

Зулте Варегем - Генк - директни срещи

В последните 5 играни срещи между двата отбора, Зулте Варегем няма спечелена нито една победа, отбора на Генк има постигнати 3 успеха, а 2 срещи са завършили наравно, при обща голова разлика 3-9. В предишните 2 мача на своя терен срещу Генк, играчите на Зулте Варегем нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на Зулте Варегем постигна успех в предишния кръг в Белгия, а на собствения си терен е в серия от 3 равенствa.

Съставът на Генк е с 2 поредни победи в Белгия, а далеч от дома има успех в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.