Обосновани Футболни Прогнози

Астън Вила - Сток Сити

8 Декември 2012 - 17:00
Астън Вила
Сток Сити
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от 16-ия кръг на футболното първенство в Англия в Премиършип между Астън Вила и Сток Сити.

Накратко малко факти и статистика за днешния футболен двубой:

Астън Вила

Вила са 15-ти в класирането с актив от 14 точки, след 3 победи, 5 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 двубоя имат голова разлика 12-23. На домашна сцена съставът на Астън Вила е играл 7 мача, в които има 2 победи, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8-8.

В предишните си 6 официални мача в Премиършип футболистите на Вила имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 9 гола.

Сток Сити

Отборът на гостите от Сток Сити е на 9-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 22 точки, записани след 5 победи, 7 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 срещи има голова разлика 14-12. На чужд терен съставът е изиграл 8 срещи, в които има една победа, 4 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 7-10.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Грънчарите има на сметката си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 6-3.

Астън Вила - Сток Сити - директни срещи

В последните 5 играни сблъсъка между двата състава, Лъвовете не е записал нито една победа, тима на Сток Сити има спечеленa 1 победа, а 4 мача са завършили с равенство, при общо голово съотношение 3-4. В последните 2 срещи пред своите фенове с Сток Сити, футболистите на Астън Вила нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините постигна реми в последния кръг в шампионата на Англия, а при домакинствата си постигна успех в предишната си среща.

Съставът на Сток Сити е в серия от 3 последователни победи в шампионата на Англия, а при гостуванията си постигна победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.