Обосновани Футболни Прогнози

Кристъл Палас - Брайтън

1 Декември 2012 - 17:00
Кристъл Палас
Брайтън
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
3 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от поредния кръг на футболното първенство в Чемпиъншип на Англия между футболните тимове на Кристъл Палас и Брайтън.

Ето и информацията за предстоящия футболен мач:

Кристъл Палас

Кристъл Палас са втори в класирането с актив от 37 точки, постигнати след 11 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 19 мача имат голова разлика 36-24. Пред собствените си горещи фенове Кристъл Палас има 9 срещи досега, в които е записал 6 победи, 2 равенства и една загуба, вкарал е 24 гола в мрежата на противниците си и е получил 12 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Кристъл Палас са постигнали 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика вкарани 13 гола и получени 3 гола.

Брайтън

Тимът на гостите от Брайтън е 7-ми в таблицата с общ сбор от 31 точки, от 8 победи, 7 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 19 мача е успял да отбележи 27 попадения и е позволил да му отбележат 16 гола в собствената мрежа. Навън тимът е играл 9 срещи, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 2 загуби, отбелязал е 12 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 9 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип футболистите на Чайките са записали 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 11-7.

Кристъл Палас - Брайтън - директни двубои

В последните 5 играни сблъсъка между двата съперника, Кристъл Палас има постигнати 2 победи, тима на Брайтън има записанa една победа, а в 2 мача двата състава са си поделили точките, при обща голова разлика 7-5. В предишните 2 срещи пред своите привърженици срещу тима на Брайтън, играчите на Кристъл Палас нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на Кристъл Палас записа равенство в предишната си среща в Англия, а на своя стадион е в серия от 3 поредни успеха.

Тимът на гостите от Брайтън има победа в последната си среща в Англия, а на чужд терен постигна победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.