Обосновани Футболни Прогнози

Лаци - Теута

25 Ноември 2012 - 15:00
Лаци
Теута
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.28
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се проведе футболния сблъсък от 12-ия кръг на футболния шампионат в Суперлигата на Албания между тимовете на Лаци и Теута.

Факти и данни за предстоящия футболен двубой:

Лаци

Домакините от Лаци заемат 5-то място в таблицата с 18 точки, от 5 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 срещи имат голова разлика 15-14. Като домакин Лаци е играл 6 срещи досега, в които има 4 победи, 2 равенства и все още няма поражение у дома, при голова разлика 13-5.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Лаци имат в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 9 получени гола.

Теута

Тимът на гостите от Теута е втори в класирането с 20 точки, събрани след 6 победи, 2 равенства и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 11 мача е отбелязал 13 попадения във вратата на съперниците си и е инкасирал 11 гола в собствената мрежа. На чужд терен съставът има 6 мача, в които е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, реализирал е 6 попадения в мрежата на своите домакини и е допуснал 7 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Теута има в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са разписали в противниковата мрежа 8 гола и са допуснали 4 попадения от футболистите на своите съперници.

Лаци - Теута - директни срещи

В предишните 5 играни сблъсъка между двата отбора, Лаци е спечелил 2 победи, отбора на Теута също има постигнати 2 успеха, а в една среща двата съперника са завършили без победител, при общо голово съотношение 4-4. В последните 2 срещи у дома срещу състава на Теута, футболистите на Лаци са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Лаци записа реми в предишната си среща в шампионата, а на собствения си стадион е в серия от 3 поредни успеха.

Тимът на Теута е с 3 победи в Албания, а като гост постигна победа в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.28 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.