Обосновани Футболни Прогнози

Аустрия Виена - Магна

17 Ноември 2012 - 17:00
Аустрия Виена
Магна
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
3 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе срещата от 16-ия кръг на първенството в Бундеслигата на Австрия между Аустрия Виена и Магна. Треньора на домакините извежда на Франц Хор своите играчи срещу Магна.

Стига приказки време е за статистиката за днешния сблъсък:

Аустрия Виена

Домакините са лидери във временното класиране с 35 точки, постигнати след 11 победи, 2 равенства и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните 15 мача са вкарали 33 гола и са инкасирали 11 попадения в мрежата си. На своя стадион тимът на Аустрия Виена е изиграл 7 срещи, в които има 4 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 12-4.

В предишните си 6 официални двубоя в Бундеслига отборът на Аустрия Виена има на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 19 вкарани и 7 получени гола.

Магна

Съставът на гостите от Магна е 10-ти в класирането с актив от 10 точки, записани след 2 победи, 4 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 двубоя е отбелязал 11 гола в мрежата на съперниците си и е получил 31 попадения в мрежата си. Далеч от дома отборът има 7 мача досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 6 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 19 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Бундеслига футболистите на Магна имат на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са реализирали в противниковата мрежа 4 гола и са получили 9 гола от противниковите футболни състави.

Аустрия Виена - Магна - директни срещи

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата тима, Виолеовите е постигнал 2 успеха, отбора на Магна няма записана нито една победа, а в 3 двубоя двата тима са завършили наравно, при общо голово съотношение 8-4. В последните 2 двубоя у дома срещу отбора на Магна, играчите на Аустрия Виена са записали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините е с 4 поредни успеха в шампионата, а на собствения си терен е в серия от 2 последователни победи.

Отборът на Магна е с 3 поражения в шампионата, а далеч от дома има загуба в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.