Обосновани Футболни Прогнози

Пандури - Газ Метан Северин

5 Ноември 2012 - 19:00
Пандури
Газ Метан Северин
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
2 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска ще се проведе футболния сблъсък от 14-ия кръг на футболния сезон в Лига I на Румъния между Пандури и Газ Метан Северин.

Информацията за предстоящия футболен мач:

Пандури

Футболистите на отбора домакин заемат второ място във временното подреждане с актив от 26 точки, събрани след 8 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 13 мача са вкарали 22 попадения във вратата на съперниците си и са инкасирали 16 попадения в мрежата си. Пред собствените си предани фенове тимът на Пандури има 6 мача, в които е записал 5 победи, 1 равенство и все още няма поражение у дома, при голова разлика 16-6.

В предишните си 6 официални мача в Лига I съставът на Пандури е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са записали 5 попадения и са инкасирали 11 гола.

Газ Метан Северин

Гостуващият състав на Газ Метан Северин е 18-ти в таблицата с временното класиране със събрани 4 точки, след 4 равенства и 9 загуби от началото на шампионата, като все още няма победа до момента, като в изиграните общо 13 срещи е вкарал 8 попадения и е инкасирал 19 попадения в мрежата си. Далеч от дома отборът е играл 6 двубоя досега, в които е записал 1 равенство и 5 загуби и все още не е записал нито една победа навън, при голова разлика 3-9.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Газ Метан Северин имат на сметката си 1 равенство и 5 загуби и са без победа, като са отбелязали 3 гола и са допуснали 9 попадения.

Пандури - Газ Метан Северин - директни мачове

.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините допусна неуспех в последния кръг в шампионата, а при домакинствата си стигна до реми в предишната си среща.

Тимът на гостите е с 4 поражения в първенството на Румъния, а като гост е с 4 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.