Обосновани Футболни Прогнози

Фенербахче - Анталияспор

29 Октомври 2012 - 20:00
Фенербахче
Анталияспор
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
1 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от поредния кръг на сезона в Турската Супер Лига между съставите на Фенербахче и Анталияспор.

Факти и данни за предстоящия футболен мач:

Фенербахче

FB заемат 6-то място в таблицата с общ сбор от 13 точки от 3 победи, 4 равенства и 1 загуба от началото на шампионата, като в изиграните 8 мача имат голова разлика 10-5. Пред своите предани фенове тимът на Жълтите е играл 4 мача до момента, в които е записал 3 победи, едно равенство и все още няма загуба у дома, при голова разлика 8-1.

В предишните си 6 двубоя в Супер Лигата играчите на Фенербахче имат 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 6-4.

Анталияспор

Съставът на гостите от Анталияспор е втори в класирането с актив от 15 точки след 5 победи и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 8 двубоя е вкарал 14 попадения и е получил 10 гола в своята мрежа. Навън отборът има 4 мача до момента, в които е записал 2 победи и 2 загуби, при голова разлика 3-4.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Анталияспор има записани 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 10-7.

Фенербахче - Анталияспор - директни двубои

В предишните 5 играни двубоя между двата тима, съставът на Фенербахче е записал 4 победи, отбора на Анталияспор не е спечелил нито 1 мач, а в една среща двата съперника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 8-0. В предишните 2 срещи у дома с Анталияспор, играчите на Фенербахче са постигнали 2 победи, последната от които с 2-0 през Април.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на Фенербахче постигна равенство 1-1 като гост на Бурсаспор в последната си среща в Турция, а на своя стадион спечели с 3-0 над Бешикташ в предишната си среща.

Отборът на гостите е с 3 последователни победи в Турция, а на чужд терен спечели с 1-0 над Газиантепспор в последната си визита.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.