Обосновани Футболни Прогнози

Клуб Брюж - Локерен

28 Октомври 2012 - 19:00
Клуб Брюж
Локерен
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
2 - 3
непозната футболни прогнози

Днес ще се разгледам мача от 13-ия кръг на шампионата в Белгийската Първа Дивизия между отборите на Клуб Брюж и Локерен.

Ето и фактите за днешния футболен мач:

Клуб Брюж

Домакините са водачи във временното класиране с 22 точки, постигнати след 6 победи, 4 равенства и една загуба от началото на шампионата, като в изиграните 11 двубоя са отбелязали 26 гола и са позволили да им вкарат 16 попадения в мрежата. Като домакин отборът е играл 5 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, едно равенство и нито една загуба, отбелязал е 15 гола в противниковата врата и е допуснал 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Синьо-черните са записали 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са вкарали 13 гола и са допуснали 10 попадения във вратата си.

Локерен

Отборът на гостите от Локерен е 10-ти в таблицата с актив от 15 точки, постигнати след 4 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 срещи е вкарал 17 гола в противниковата врата и е инкасирал 16 попадения в собствената си мрежа. На чужд терен съставът е изиграл 6 мача до момента, в които е записал 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 9-8.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Трицветните е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като футболистите му са вкарали в противниковата врата 8 попадения и са допуснали 8 гола в своята мрежа.

Клуб Брюж - Локерен - директни двубои

В последните 5 изиграни двубоя между двата тима, Клуб Брюж има спечелени 4 срещи, а Локерен има спечеленa една победа, при общо голово съотношение 8-3. В последните 2 двубоя пред своите фенове с тима на Локерен, Домакините от Клуб Брюж са записали 2 победи, последната от които с 3-0 през Януари.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините от Клуб Брюж загуби с 1-4 като гост на Оуд Хеверле Льовен в предишния си двубой в първенството, а на своя стадион постигна реми 1-1 с Генк в предишния си двубой.

Тимът на гостите постигна успех с 3-0 като гост над Зулте Варегем в предишната си среща в шампионата на Белгия и прекъсна серията си от 3 поредни срещи без победа в първенството.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.