Обосновани Футболни Прогнози

Блекбърн - Шефилд Уензди

24 Октомври 2012 - 21:45
Блекбърн
Шефилд Уензди
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между футболните тимове на Блекбърн и Шефилд Уензди от 13-ия кръг на сезонa в Английската Чемпиъншип.

Статистиката за предстоящия двубой:

Блекбърн

Футболистите на Блекбърн са 13-ти в таблицата с общ актив от 17 точки от 4 победи, 5 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 11 мача са реализирали 17 попадения в противниковата врата и са допуснали 14 гола в своята мрежа. На домашна сцена съставът има 5 срещи, в които е записал 3 победи и 2 загуби, отбелязал е 6 гола в противниковата врата и е получил 5 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 мача в Чемпиъншип футболистите на Роувърс имат една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-6.

Шефилд Уензди

Гостуващият отбор на Шефилд Уензди се намира на 22-ра позиция във временното класиране с актив от 9 точки, натрупани след 2 победи, 3 равенства и 6 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 11 срещи е вкарал 15 гола в противниковата врата и е инкасирал 22 попадения в своята мрежа. Навън съставът е играл 5 мача, в които е записал 2 равенства и 3 загуби и все още няма победа навън, при обща голова разлика 6-11.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Шефилд Уензди има на сметката си 2 равенства и 4 загуби и няма нито една победа, при голова разлика вкарани 6 и получени 11 гола.

Блекбърн - Шефилд Уензди - директни двубои

В предишният двубой между двата противника, Блекбърн спечели с 3-1 през 2001 година в турнира Карлинг Къп.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините стигна до равенство 1-1 като гост на Дарби Каунти в последния кръг в шампионата на Англия, а при домакинствата си е с 2 последователни поражения от Мидълзбро и Уулвърхямптън.

Отборът на Шефилд Уензди стигна до реми 1-1 у дома над Лийдс в предишния си мач в шампионата на Англия, а далеч от дома също постигна реми 3-3 с Бърнли в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.