Обосновани Футболни Прогнози

Крю Александра - Суиндън

23 Октомври 2012 - 21:45
Крю Александра
Суиндън
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.67
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 14-ия кръг на сезона в Англия в Първа Лига между футболните отбори на Крю Александра и Суиндън.

Информацията за предстоящата футболна среща:

Крю Александра

Играчите на състава домакин са 19-ти в класирането с общ актив от 14 точки, събрани след 3 победи, 5 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните 13 мача са успели да вкарат 12 попадения и са инкасирали 19 гола в собствената врата. На собствения си стадион Александра Стейдиъм тимът има 6 мача до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 5 гола в противниковата врата и е допуснал 6 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Лига съставът на Крю Александра има на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5-9.

Суиндън

Гостуващият тим на Суиндън е 6-ти в таблицата с временното подреждане със събрани 22 точки, след 6 победи, 4 равенства и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 13 срещи има положителна голова разлика 18-12. На чужд терен съставът има 6 срещи, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, отбелязал е 7 гола в мрежата на своите домакини и е допуснал 7 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Червеногръдките е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са вкарали в вратата на своите противници 9 попадения и са инкасирали 4 попадения от играчите на противниците си.

Крю Александра - Суиндън - преки мачове

В последните 5 играни двубоя между двата състава, Крю Александра има спечелени 2 победи, тима на Суиндън няма спечелена нито една победа, а 3 двубоя са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 5-2. В предишните 2 срещи пред своите фенове срещу отбора на Суиндън, футболистите на Крю Александра имат 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините от Крю Александра стигна до равенство в последния кръг в шампионата на Англия, а при домакинствата си постигна успех в последната си среща.

Съставът на гостите е в серия от 2 ремита в Англия, а като гост е с 3 последователни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.67 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.