Обосновани Футболни Прогнози

Нант - Дижон

22 Октомври 2012 - 21:30
Нант
Дижон
Прогноза: 1
Коефициент: 1.91
2 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе футболния мач между футболистите на Нант и Дижон от 12-ия кръг на първенството във Франция в турнира Лига 2.

Време е да предоставя информация за днешната футболна среща:

Нант

Домакините от Нант са 6-ти в класирането с 16 точки, от 4 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 двубоя са успели да реализират 16 гола и са инкасирали 9 попадения в собствената мрежа. Като домакин Канарчетата е играл 5 двубоя, в които има 3 победи, 2 равенства и нито една загуба у дома, при обща голова разлика 11-3.

В последните си 6 официални мача в Лига 2 съставът на Канарчетата е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 10 вкарани и 7 получени гола.

Дижон

Гостуващият състав на Дижон е 5-ти във временното подреждане с 17 точки, натрупани след 4 победи, 5 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 10 двубоя е вкарал 13 попадения и е инкасирал 11 попадения в собствената врата. Навън отборът е изиграл 4 срещи до момента, в които има една победа, 2 равенства и една загуба, реализирал е 6 гола в противниковата врата и е получил 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Дижон са постигнали една победа, 4 равенства и 1 загуба, като са реализирали 8 попадения и са допуснали 9 гола.

Нант - Дижон - директни двубои

В последните 5 играни сблъсъка между двата отбора, Нант е спечелил 2 успеха, отбора на Дижон е спечелил 1 победа, а в 2 срещи двата състава са завършили без да определят победител, при обща голова разлика 5-4. В предишните 2 двубоя на своя стадион с Дижон, Домакините от Нант нямат победа, едно равенство и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Нант допусна неуспех в предишния кръг в първенството, а у дома има победа в последния си двубой.

Тимът на Дижон стигна до реми в предишния си мач в шампионата, а далеч от дома има поражение в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.91 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.