Обосновани Футболни Прогнози

Пари Сент Жермен - Реймс

20 Октомври 2012 - 18:00
Пари Сент Жермен
Реймс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.20
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между съставите на Пари Сент Жермен и Реймс от 9-ия кръг на първенството във Франция в турнира Лига 1.

Ето и статистиката за предстоящия двубой:

Пари Сент Жермен

Играчите на състава домакин са 2-ри в класирането с актив от 16 точки, след 4 победи и 4 равенства, като отбора все още не е допуснал загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 8 срещи имат положителна голова разлика 14-5. Като домакин Парижаните има 4 срещи, в които е записал 2 победи, 2 равенства и все още няма поражение у дома, при обща голова разлика 6-2.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Червено-сините е записал 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика вкарани 12 гола и получени 3 гола.

Реймс

Съставът на гостите от Реймс се намира на 5-та позиция във временното подреждане с общ сбор от 14 точки, записани след 4 победи, 2 равенства и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните 8 мача има положителна голова разлика 11-6. При гостуванията си тимът е изиграл 3 мача, в които има 2 равенства и една загуба и все още не е записал нито една победа навън, при голова разлика 2-3.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на Реймс е записал 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, като са отбелязали 10 гола и са допуснали 3 гола.

Пари Сент Жермен - Реймс - директни мачове

.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините от Пари Сент Жермен стигна до равенство в последния кръг в шампионата, а у дома е в серия от 2 поредни победи.

Отборът на гостите от Реймс има успех в предишния си мач в Франция, а при визитите си е в серия от 2 ремита.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.20 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.