Обосновани Футболни Прогнози

Фиорентина - Болоня

7 Октомври 2012 - 16:00
Фиорентина
Болоня
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между футболните отбори на Фиорентина и Болоня от 7-ия кръг на текущият футболен сезон в Италианската Серия А. Треньора на домакините Винченцо Монтела извежда на домашния си стадион своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Болоня.

Ето и статистиката за днешния футболен мач:

Фиорентина

Виолетовите са 9-ти в таблицата с 8 точки, събрани след 2 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 6 срещи имат голова разлика 7-6. На домашна сцена тимът е играл 3 двубоя досега, в които има 2 победи, 1 равенство и все още няма поражение у дома, при голова разлика 4-1.

Болоня

Гостуващият тим на Болоня е на 12-та позиция в класирането с общ сбор от 7 точки след 2 победи, 1 равенство и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните 6 срещи е успял да вкара 9 гола във вратата на противниците си и е допуснал 9 попадения в собствената си мрежа. На чужд терен отборът е изиграл 3 мача, в които има една победа и 2 загуби, отбелязал е 3 попадения във вратата на своите домакини и е допуснал 5 гола в мрежата си.

Фиорентина - Болоня - преки двубои

В последните 5 двубоя между двата състава, тимът на Фиорентина е постигнал една победа, Болоня е с 2 победи, а 2 двубоя са завършили наравно, при обща голова разлика 5-6. В предишните 2 мача пред своите привърженици срещу Болоня, играчите на Фиорентина са постигнали 1 победа и 1 равенство, като спечелиха с 2-0 предишното си домакинство през Септември 2011 година.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините допусна поражение с 1-2 като гост на Интер в предишния си мач в шампионата на Италия, а при домакинствата си стигна до нулево реми с Шампиона Ювентус в последната си среща.

Отборът на гостите постигна успех с 4-0 у дома над Катания в предишния си двубой в първенството, а на чужд терен загуби с 0-1 от Сиена в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.