Обосновани Футболни Прогнози

Лестър - Бристъл Сити

6 Октомври 2012 - 17:00
Лестър
Бристъл Сити
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболната среща от поредния кръг на футболния шампионат в Чемпиъншип на Англия между отборите на Лестър и Бристъл Сити.

Ето и информацията за предстоящата среща:

Лестър

Лисиците са втори във временното класиране с актив от 18 точки, след 6 победи и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните 9 мача имат голова разлика 15-9. У дома Лестър е играл 4 двубоя досега, в които е записал 4 успеха, при обща голова разлика 8-2.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Филбъртс имат записани 5 победи и 1 загуба, като са реализирали в противниковата мрежа 11 гола и са получили 5 гола от противниковите футболни тимове.

Бристъл Сити

Съставът на гостите от Бристъл Сити е 14-ти в таблицата с 11 точки, от 3 победи, 2 равенства и 4 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 9 двубоя е успял да отбележи 18 гола в противниковата врата и е допуснал 17 гола в собствената мрежа. Навън тимът е изиграл 4 мача, в които е записал една победа, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 4-5.

В последните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип футболистите на Червеношийките имат на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в мрежата на своите съперници 10 попадения и са инкасирали 13 гола от противниковите футболни отбори.

Лестър - Бристъл Сити - преки срещи

В предишните 5 изиграни мача между двата съперника, съставът на Лестър е спечелил една победа, отбора на Бристъл Сити има спечелени 3 успеха, а в 1 среща двата тима са си поделили точките, при общо голово съотношение 6-9. В предишните 2 мача на своя стадион срещу Бристъл Сити, играчите на Лестър са записали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на Лестър е в серия от 4 успеха в шампионата, а на собствения си терен е с 4 поредни победи.

Отборът на гостите стигна до равенство в предишната си среща в Англия, а далеч от дома стигна до равенство в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.