Обосновани Футболни Прогнози

Малмьо - ИФК Гьотеборг

27 Септември 2012 - 21:05
Малмьо
ИФК Гьотеборг
Прогноза: 1
Коефициент: 1.73
1 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам футболната среща от 25-ия кръг на първенството в Алсвенскан Лигата на Швеция между тимовете на Малмьо и ИФК Гьотеборг.

Факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Малмьо

Футболистите на Малмьо са 4-ти във временното подреждане с актив от 43 точки, натрупани след 12 победи, 7 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 23 мача са реализирали 38 попадения в мрежата на противниците си и са допуснали 26 попадения в мрежата си. На своя терен тимът на Малмьо е изиграл 11 двубоя до момента, в които е записал 8 победи, 3 равенства и нито една загуба у дома, отбелязал е 19 гола в противниковата врата и е допуснал 2 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Малмьо са постигнали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 6 вкарани и 6 получени гола.

ИФК Гьотеборг

Гостуващият състав на ИФК Гьотеборг е на 11-то място в класирането с общ актив от 29 точки, от 6 победи, 11 равенства и 6 загуби от старта на сезона, като в изиграните 23 срещи е успял да вкара 30 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 34 гола във вратата си. При визитите си съставът има 11 мача, в които е записал една победа, 5 равенства и 5 загуби, при голова разлика 11-21.

В последните си 6 официални двубоя в Алсвенскан Лига съставът на Другарите има в актива си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са разписали в противниковата мрежа 9 попадения и са получили 9 гола от футболистите на своите противници.

Малмьо - ИФК Гьотеборг - директни мачове

В последните 5 двубоя между двата противника, тимът на Малмьо има постигнати 2 победи, отбора на ИФК Гьотеборг има постигнатa една победа, а в 2 двубоя двата състава са си поделили точките, при обща голова разлика 6-5. В последните 2 двубоя у дома срещу Другарите, футболистите на Малмьо имат 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Малмьо постигна равенство в последния си двубой в Швеция, а преди това победи като гост Атвидаберг с 0-1.

Отборът на гостите от ИФК Гьотеборг записа равенство в последния кръг в първенството.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.73 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.