Обосновани Футболни Прогнози

Атвидаберг - Юргорден

26 Септември 2012 - 19:00
Атвидаберг
Юргорден
Прогноза: X2
Коефициент: 1.50
2 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя от 24-ия кръг на първенството в Швеция в Алсвенскан Лига между футболните отбори на Атвидаберг и Юргорден.

Информацията за днешната футболна среща:

Атвидаберг

Домакините са 10-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 28 точки, натрупани след 7 победи, 7 равенства и 9 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 23 двубоя са реализирали 40 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 38 гола в собствената мрежа. У дома Атвидаберг е изиграл 11 мача, в които има 6 победи, 2 равенства и 3 загуби, отбелязал е 22 гола във вратата на своите гости и е получил 11 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Атвидаберг е постигнал 3 равенства и 3 загуби и са без победа, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 13 гола.

Юргорден

Гостуващият отбор на Юргорден е 7-ми във временното класиране със събрани 32 точки, натрупани след 7 победи, 11 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 двубоя е реализирал 29 попадения във вратата на съперниците си и е получил 30 гола в своята врата. Като гост тимът е играл 11 срещи до момента, в които има 3 победи, 6 равенства и 2 загуби, вкарал е 14 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 13 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Алсвенскан Лига футболистите на Железните печки имат на сметката си 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 8-9.

Атвидаберг - Юргорден - директни срещи

В предишните 3 изиграни срещи между двата съперника, Атвидаберг има записанa една победа, отбора на Юргорден също е спечелил една победа, а една среща е завършил наравно, при общо голово съотношение 4-4. В предишната среща на своя терен срещу състава на Юргорден, футболистите на Атвидаберг са постигнали една победа.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на Атвидаберг е в серия от 3 поражения в първенството на Швеция, а при домакинствата си има загуба в последната си среща.

Отборът на гостите е с 2 последователни загуби в шампионата, а при гостуванията си е с 3 поредни победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.50 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.